Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДепутатът от БСП Александър Симов не смята, че

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияДепутатът от БСП Александър Симов не смята, че
Коментари Харесай

Александър Симов: Ако ГЕРБ са решили зрелищно да загубят още едни избори, нека да продължават с Петър Стоянов

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов не счита, че Петър Стоянов би бил печелиш претендент за президент. Както е известно, това име се спряга за изборите.

" Ако ГЕРБ са решили зрелищно да изгубят още едни избори, дано да не престават с Петър Стоянов. В момента в случай че излезем на улицата, хората ще се чудят кой беше той. Не виждам по какъв начин той ще реши проблемите на ГЕРБ. Въобще не мисля, че има човек, който може да ги реши ", сподели той в " Нова телевизия ".

" Не считам, че ще има огромен теч към предполагаем нов план, който на този стадий единствено допускаме, че ще има. Нормално е да реагираме. Към момента Българска социалистическа партия е оповестила публично поддръжката си за Румен Радев. Не съществува вид все още да си оттеглим кандидатурата зад него. Наясно е, че Българска социалистическа партия държи ключовете към едно последващо ръководство. Но няма по какъв начин да подкрепим бъдещо ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това са токсични партии ", безапелационен бе Симов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР